Proč volit panely značky Viparspectra

LED panely Viparspectra představují vyspělou technologii. V čem tkví jejich nejdůležitější výhody a komu jsou určeny?

Viparspectra - skvělá kvalita za příznivou cenu

Panely původem amerického výrobce Viparspectra, který se na trhu s LED osvětlením s úspěchem pohybuje již od roku 2011, nabízejí především cenově příznivé výrobky. Díky tomu jsou přístupné i pěstebním začátečníkům, ale využijí je rovněž pokročilí pěstitelé.

Značce tyto z hlediska spotřebitele příznivé podmínky umožňuje primárně výroba i distribuce LED panelů ve vlastní režii. A to vždy se zřetelem na aktuální požadavky samotných zákazníků. Viparspectra využívá výhradně kvalitní komponenty. Zároveň se spoléhá na vlastní vývoj. V jeho rámci uplatňuje pokročilé technologické postupy i poznatky týmu zkušených expertů, a to v počtu téměř 200 členů, což se odráží i na kvalitě panelů.

Viparspectra je známá produkcí vysoce výkonných LED panelů, které jsou schopny efektivně pronikat i do hustých porostů. Pěstební LED světla této značky využívají sekundární optickou čočku nad primární čočkou, což jim přináší právě schopnost vytvořit pronikavý světelný paprsek. Sekundární optika je ultra jemná.

Panely Viparspectra: číslo jedna pro 20 milionů zákazníků

LED osvětlení vyniká nízkou mírou závadnosti, která činí méně než 0,1 %. Řada výrobků z dílny tohoto producenta je současně uvedena na seznamu UL nebo CE, což znamená, že procházejí rozsáhlým testováním, aby byla zajištěna jejich kvalita a trvanlivost. Ta je v porovnání s výbojkami dokonce až 5x delší.

Zároveň celá společnost aktivně snižuje vlastní náklady na marketing, což je hlavním předpokladem k tomu, aby mohla své výrobky za příznivé ceny nabídnout zákazníkům dokonce napříč celým světem. S produkty Viparspectra je aktuálně spokojeno již kolem 20 milionů pěstitelů.

Dále také využívá rozsáhlou síť skladů a offline servisních center po celém světě. To dává šanci řešit servisní požadavky v doslova rekordním čase. Tato servisní střediska doplňuje 10 až 20 online agentů, kteří zajišťují nepřetržitou technickou podporu.

Své výrobky distribuuje v několika sériích: